Over ons

Welkom op de website van Elizabeth Swann Bridal!

Thé place to be voor al je bruidsjurken, unieke accessoires en ons kasteel is ook nog dé uitermate geschikte locatie voor jouw romantische shoot.

We heten jou van harte welkom, al rijdend vanuit de auto zie je ons pand in de verte staan tussen het prachtige groen, overal bomen en zelfs een vijver voor de deur.

Net zoals in een sprookje, maar dan écht. Om alvast in de stemming te komen voor het prinsessen gevoel voor jouw bruiloft, kun je bij ons de auto voor de deur kwijt op een privé parkeerplaats.

De deur wordt voor je open gehouden en ondertussen wordt je een drankje aangeboden.

Net zoals in een sprookje, maar dan écht. Om alvast in de stemming te komen voor het prinsessen gevoel voor jouw bruiloft, kun je bij ons de auto voor de deur kwijt op een privé parkeerplaats.

De deur wordt voor je open gehouden en ondertussen wordt je een drankje aangeboden.

Samen met 4 personen kun je onze Bridal Brand bezichtigen.

De pasafspraak duurt gemiddeld 1,5 uur. Tijdens deze afspraak wordt je liefdevol, gepassioneerd en professioneel begeleid door 2 ervaren medewerkers.

Er zijn verder geen andere klanten aanwezig tijdens jullie afspraak.

Privé is dus écht privé.

Wil je een trouwjurk huren of toch liever kopen? Volledig zelf ontwerpen? Het is bij ons allemaal mogelijk!

Indien je ervoor kiest om een bruidsjurk te kopen, kan alles tot in detail naar smaak en wens gemaakt worden.

Onze jurken worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en dit kun je zien!

Onze medewerkers kunnen jullie tijdens de afspraak meer vertellen over onze beste stoffen en fournituren.

Wij beschikken over een eigen atelier en coupeuses op de locatie. Mede hierdoor hebben wij een snelle levertijd.

De huurjuken gaan van maat 34 t/m 42, voor ieder wat wils.

De huurjuken kunnen we op verzoek en indien mogelijk vermaken.

De prijzen variëren voor de huurprijzen variëren van €500 tot €1000.

Voor de koopjurken variëren de prijzen vanaf €1500.

Ons kasteel bevindt zich in Halle/Zoersel, net onder de rook van Antwerpen.

Ben je benieuwd geworden naar meer? Neem dan zeker een kijkje op onze instagram pagina waarbij je onze laatste trends kunt zien en volgen.

Testimonials

Toen ik ten huwelijk werd gevraagd begon direct mijn zoektocht naar mijn droomjurk(en). Ik ben toen in contact gekomen met Elizabeth Swann en het contact verliep super soepel. Ik stuurde een aantal van mijn opgeslagen jurken en toen ik op onze afspraak aankwam in het prachtige kasteel werden we heel hartelijk ontvangen. Alle jurken waren prachtig. Er werd mee gedacht en daardoor had ik binnen no time mijn droomjurken gevonden. Alles is mogelijk bij de dames van Elizabeth Swan. Ze zijn geweldig!

Zoë & Evani

Mijn zoektocht naar een jurk begon midden onder veel stress. Er waren toen weinig winkels die iets in mijn smaak hadden. Gelukkig kon ik wel een afspraak regelen bij Elizabeth Swann. Ze hadden echt prachtige jurken hangen maar ik koos voor een custom made dress. Het resultaat was geweldig! Ik ben super tevreden geweest met de service van Tara en Soumaya, ze waren superlief, geduldig, flexibel, dachten mee. Ik ben denk ik niet de gemakkelijkste bruid geweest maar ze konden hier zo goed mee omgaan, twee schatjes zijn het! Ik raad het zeker aan!! 🖤

Marietta & Ando

Ik was op zoek naar een bruidskleed en het was niet gemakkelijk om zomaar overal naartoe te kunnen gaan en alles te passen. Gelukkig hoefde dat ook niet. Bij Elizabeth Swann zag ik meteen dat ik met hen kon samenwerken om mijn jurk te naaien. De foto’s van de uiteindelijke jurk spreken voor zich. Kort gezegd, een mooie en leuke ervaring gehad bij Elizabeth Swann. 🥰🥰🥰

Nikki & Leroy

Follow us on Instagram

@ Elizabethswann.bridal